DIS Inredning Kundservice

Försöker du komma i kontakt med DIS Inredning Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta DIS Inredning Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om DIS Inredning

DIS inredningskonsulter hjälper dig att skapa ditt drömhem. De arbetar med både privata kunder och offentliga myndigheter för att förverkliga deras vision om ett oförglömligt rum, oavsett hur stort eller litet det är! Oavsett om du börjar från grunden eller renoverar en befintlig fastighet, kommer deras högkvalificerade team att vara med dig varje steg på vägen för att förverkliga dina idéer. DIS inredningskonsulter har stor erfarenhet av att skapa vackra hem som är både funktionella och stilfulla. De kommer att arbeta nära dig för att förstå dina behov och preferenser och komma och skapa en design som är perfekt för dig. Om du letar efter någon som kan hjälpa dig att skapa ditt drömhus kan du vända dig till DIS inredningskonsulter!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

DIS Inredning Kundservice – Telefon

Dis Inrednings kundtjänst telefonnummer: 08-611-29-07. Dis Inrednings telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-19: 00 Lördag: 11: 00-16: 00 Söndag: 12: 00-16: 00.

DIS Inredning Kundservice – Företagets hemsida

På disinredning.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

DIS Inredning Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: office@disinredning.se.

DIS Inredning Kundservice – Facebook

Dis Inrednings kundtjänst Facebook länk: klicka här

DIS Inredning Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

DIS Inredning Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

DIS Inredning Kundservice – Postadress

Humlegårdsgatan 12B 114 46 Stockholm.

Scroll to Top