Direct Ferries Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Direct Ferries Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Direct Ferries Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Direct Ferries

År 1999 grundade Howard Davies Direct Ferries. Sedan dess har de vuxit till att bli ett av Europas största oberoende färjereseföretag med ett omfattande nätverk som sträcker sig över hela kontinenten och andra delar av jorden! De erbjuder både inrikes och utrikes resor från 34 hamnar i 194 olika länder - men om du inte vill eller behöver din bil när du reser utomlands finns det gott om alternativ också: bland annat hotellerbjudanden från deras partners så när det gäller att välja vem som passar bäst för dina behov blir det tydligt på en blick att Direct Ferries har en tjänst för alla. Hösten 2009 gav Direct Ferries Smartbox i uppdrag att utveckla en ny marknadsföringskampanj på nätet för deras färjetrafik. Uppdraget var att engagera en publik som det hade blivit svårt att nå via traditionella medier - så vi riktade vår uppmärksamhet direkt mot sociala medier, där publiken finns! Det första steget var att utveckla enFacebook-sida och Twitter-konto för Direct Ferries. Genom att skapa en levande, modern bild av varumärket som stämde överens med deras "camp"-positionering kunde de locka en publik som inte nödvändigtvis skulle vara intresserad av traditionella färjetjänster.

Kontaktalternativ för kundservice:

Direct Ferries Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Direct Ferries Kundservice – Företagets hemsida

På directferries.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Direct Ferries Kundservice – E-post

E-postadressen till Direct Ferries kundsupport är: [email protected].

Direct Ferries Kundservice – Facebook

Direct Ferries på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Direct Ferries Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Direct Ferries Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Direct Ferries Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Direct Ferries Ltd, Unit 1 Chester House Kennington Park, 1-3 Brixton Road, London, United Kingdom, SW9 6DE.