DHL Express Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med DHL Express Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta DHL Express Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om DHL Express

När det gäller att få din produkt från fabriksgolvet eller kontoret i Kina till någon annans händer så snabbt och effektivt som möjligt har DHL Express allt du behöver. De tänker alltid på hur de kan hjälpa företag som ditt att expandera till nya marknader samtidigt som de ökar sin egen effektivitet för att kunna leverera varor i tid med full kundnöjdhet! DHL Express har mer än 13 000 anställda i mer än 220 länder och territorier världen över. De erbjuder inte bara leveranstjänster, utan även lösningar som internationell e-handel med drop shipping, tullklarering, förpackning och mycket mer! Från ett företag som ursprungligen startade mindre än en brödlåda till världsledande inom logistik som är så stort dHL Express, som nu är en del av Deutsche Post DHL Group, tänker alltid och förnyar ständigt för att förbättra sin egen och kundernas verksamhet. Men hur är det med framtiden? Möjligheterna är oändliga! Att gå in i nya branscher eller utöka verksamheten kan vara svårt utan extra finansiering, vilket är anledningen till att DHL Express erbjuder kommersiella kreditlinjerför att hjälpa dig att få ditt företag att växa även i tuffa ekonomiska tider. En av de bästa anledningarna till att arbeta med DHL Express är deras prisfördel! De kan ge dig snabbare transittider, särskilda hanteringstjänster och konkurrenskraftiga priser som gör att du kan spara pengar på varje sändning.

Kontaktalternativ för kundservice:

DHL Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

DHL Express kundtjänst telefonnummer: 0771-400-345. DHL Express kundcenter öppettider: Veckodag: 08: 00-18: 00.

DHL Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På dhl.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

DHL Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

DHL Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Kontakta DHL Express på deras officiella Facebook-sida: klicka här

DHL Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

DHL Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

DHL Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Postadressen till DHL Express kundservice: Västberga Allé 37, 126 30 Hägersten, Sweden.