Decathlon Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Decathlon Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Decathlon Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Decathlon

Decathalon är ett företag som säljer sportutrustning till de mest populära utomhusspelen som fotboll, biljard och klättring. Du kan hitta allt du behöver här, från skor till ditt favoritlags uniform eller bara några snygga sneakers om vädret skulle bli dåligt - de har även kläder tillgängliga, inklusive T-shirts med logotyper på! Det finns tre platser i Sverige; två av dem (Stockholm och Uppsala) erbjuder även online shopping så oavsett var invånarna bor finns det ett alternativ i närheten, oavsett om det är ett närliggande läge inom stadsgränserna eller en butik i nästa stad. På webbplatsen finns en detaljerad lista över öppettider och kontaktuppgifter för varje butik. I en värld full av valmöjligheter kan det vara svårt att veta var man ska börja. Därför är Decathalon den perfekta platsen för alla som älskar utomhusspel och vill hitta den bästa utrustningen för att njuta av dem. Med allt från fotboll till klätterutrustning har de något för alla. Och med tre platser i Sverige finns det garanterat en butik nära dig. Så vad väntar du på? Kom förbi Decathalon idag och börja ditt nästa äventyr!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Decathlon Kundservice – Telefon

Decathlons kundtjänst telefonnummer: 08-28-13-34. Decathlons kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Decathlon Kundservice – Företagets hemsida

På decathlon.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Decathlon Kundservice – E-post

Decathlons kundtjänst e-postadress: kundservice_online@decathlon.com.

Decathlon Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Decathlon Kundservice – Twitter

Decathlons kundtjänst Twitter Länk: klicka här. klicka här

Decathlon Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Decathlon Kundservice – Postadress

Droskvägen 2, 17745 Järfälla.

Scroll to Top