Dahabshiil Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Dahabshiil Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Dahabshiil Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Kontakt Dahabshiils Kundservice – Kundcenter

När det somaliska inbördeskriget bröt ut såg det ut som om Dahabshiil skulle gå under. Men denna afrikanska entreprenör med begränsade resurser satte igång med att återuppbygga sitt företag efter två decennier och är i dag ett av Afrikas största penningöverföringsföretag - allt för att han trodde på sig själv! År 2010 (vid 40 års ålder) ledde VD Abdirashid Duale 5 000 personer som arbetar i 126 länder på uppdrag av "Dahabs" eller familjemedlemmar som skickar pengar till dem från London, där de är baserade, och andra kontor i Östeuropa, inklusive Moskva - den enda plats utanför Afrika som för närvarande betjänar kunder där. Men det var inte så länge sedan som ingen - inte ens Duale själv - trodde att hans historia skulle få ett lyckligt slut. "Jag var arbetslös och var tvungen att sälja min bil, mina möbler och andra tillgångar för att återuppbygga det jag förlorade på grund av inbördeskriget i Somalia", säger han uppriktigt. Det är svårt att tro men när fyraåriga Duale och hans familj 1991 flydde från kriget till grannlandet Kenya hade han ingen aning om att de skulle återvända 14 år senare!

Kontaktalternativ för kundservice:

Dahabshiil Kundservice – Telefon

Dahabshiils kundtjänst telefonnummer: +971-4-228-9273. Dahabshiils kundcenter öppettider: Lördag-Torsdag: 09: 00-22: 00 GST Fredag: 14: 30-21: 30 GST.

Dahabshiil Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på dahabshiil.com: klicka här

Dahabshiil Kundservice – E-post

Dahabshiils kundtjänst e-postadress: [email protected].

Dahabshiil Kundservice – Facebook

Dahabshiil officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Dahabshiil Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Dahabshiil Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Dahabshiil Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Level P7A, Office 11-12,Dubai International Financial Centre (DIFC)P.O. Box 506897, Dubai, UAE.