Hur du kontaktar DN – Dagens Nyheters Kundtjänst

Vill du nå kundservice hos DN – Dagens Nyheters Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med DN – Dagens Nyheters Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om DN – Dagens Nyheter

Majoriteten av DN:s aktier ägs av Bonnierkoncernen, som också äger flera andra tidningar runt om i Sverige. Företaget grundades 1864 och har sedan 1909 fokuserat på att ge ut denna tidning i alla regioner men med särskild uppmärksamhet på Stockholm där de verkar i sin fulla utsträckning och har för närvarande 180 anställda som arbetar för dem samtidigt som de har en årlig omsättning värd 1,5 miljarder kronor. DN har tre olika utgåvor: Den stockholmska utgåvan har den högsta läsarantalet och täcker nyheter inom alla områden men med särskild uppmärksamhet på ekonomi. Göteborg är också en mycket populär tidning bland medborgarna eftersom den fokuserar på affärsrelaterade ämnen. Stockholm och Göteborg är också mycket populära när det gäller reklam. De äger de flesta av sina fastigheter och även om de har en nätversion minskar antalet läsare på grund av att de flesta får tillgång till nyheter via appar eller bärbara/stationära datorer. Huvudkontoret ligger i Sveriges huvudstad - Stockholm, men det finns ocksåregionala kontor i Göteborg och Malmö. De har den största upplagan i Sverige med i genomsnitt 400 000 sålda exemplar varje dag, vilket är 50 % mer än de två största konkurrenterna.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar DN – Dagens Nyheters Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta DN – Dagens Nyheter kundtjänst är: 08-738-26-00. DN – Dagens Nyheters telefonsupport går att nå: Veckodagar: 08: 00-17: 00.

Hur du kontaktar DN – Dagens Nyheters Kundtjänst – Företagets hemsida

På dn.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Hur du kontaktar DN – Dagens Nyheters Kundtjänst – E-post

– Ingen kundsupport via e-post.

Hur du kontaktar DN – Dagens Nyheters Kundtjänst – Facebook

DN – Dagens Nyheter officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Hur du kontaktar DN – Dagens Nyheters Kundtjänst – Twitter

DN – Dagens Nyheters kundtjänst twitter Länk: klicka här

Hur du kontaktar DN – Dagens Nyheters Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Hur du kontaktar DN – Dagens Nyheters Kundtjänst – Postadress

Postadressen till DN – Dagens Nyheters kundservice: AB Dagens Nyheter, Kundservice, 105 15 Stockholm.