Däckonline Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Däckonline Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Däckonline Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Däckonline

Däckonline säljer däck och hjul för bilar, lastbilar, motorcyklar och andra fordon. Du kan köpa däck från alla stora märken som Michelin, Pirelli, Continental, Bridgestone och Goodyear. Du kan också hitta ett stort urval av vinterdäck, helårsdäck och sommardäck. Om du letar efter nya däck kan du använd däckkonfiguratorn på däckonline för att hitta de perfekta däcken för din bil. Ange bara ditt registreringsnummer och vilken typ av däck du letar efter, så visar konfiguratorn dig ett urval av däck som passar din bil. Du kan sedan välja de däck du vill ha och lägga dem i din varukorg.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Däckonline Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Däckonline Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08-525 00 608. Telefontider Mån-fre från 07:00 till 22:00

Däckonline Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Däckonline Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Däckonline Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Däckonline Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Däckonline Kundtjänst – Chatt

Däckonline erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Däckonline Kundtjänst – Postadress

Adressen till Däckonline Kundtjänst är: Delticom AG, Brühlstr. 11, 30169 Hannover, Tyskland