Compricer Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Compricer Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Compricer Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Compricer

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. De hjälper varje dag tusentals konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantör av till exempel försäkringar, el eller lån; allt utan kostnad! Du kan känna dig trygg med att använda deras tjänster eftersom de är registrerade hos både Bolagsverket (en statlig myndighet)och Finansinspektionen - vilket innebär att Compricers verksamhet har inspekterats flera gånger under många år sedan starten. Compricer har funnits sedan 2006 och deras mål är alltid att hjälpa konsumenterna att spara pengar. Det gör de genom att jämföra priser på en rad olika produkter och tjänster och sedan tillhandahålla opartisk information så att konsumenterna kan fatta välgrundade beslut om vilken leverantör de ska välja. Compricer är gratis att använda för konsumenterna, och de tjänar sina pengar på att säljer reklamutrymme på sin webbplats till de företag som de jämför. Om du vill spara pengar på produkter och tjänster inom privatekonomi är Compricer definitivt värt att kolla in!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Compricer Kundservice – Telefon

Compricers kundtjänst telefonnummer: 08-5000-2000. Compricers kundcenter öppettider: Måndag-torsdag: 09: 00-17: 00 Fredag: 09; 00-16: 00.

Compricer Kundservice – Företagets Hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på compricer.se: klicka här

Compricer Kundservice – E-post

E-postadressen till Compricers kundsupport är: [email protected].

Compricer Kundservice – Facebook

Kontakta Compricer på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Compricer Kundservice – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Compricer Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Compricer Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Luntmakargatan 18, 111 37 Stockholm, Sweden.