Clas Ohlson Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Clas Ohlson Kundservice: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Clas Ohlson Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Clas Ohlson

Clas Ohlson är ett svenskt företag som säljer cykelutrustning, lampor och datortillbehör. I sortimentet ingår deras egna varumärken samt Steelseries hörlurar eller Nintendos videospel till exempel; de erbjuder även internationell frakt via nätbutiker i bland annat Norge. Företaget grundades 1918 av Clas Ohlson, som började som handelsresande i Dalarna i Sverige. Han insåg snart att det fanns en efterfrågan på prisvärda produkter som kunde underlätta livet för människor som bodde på landsbygden. Under åren har företaget vuxit och har nu över 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Företagets filosofi är fortfarande densamma som när det grundades: att göra livet enklare för kunderna. Om du letar efter prisvärda och praktiska produkter är Clas Ohlson definitivt rätt ställe att gå till!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Clas Ohlson Kundservice – Telefon

Clas Ohlsons kundtjänst telefonnummer: 0247-44-500. Clas Ohlsons kundcenter öppettider: Veckodagar: 09: 00-18: 00.

Clas Ohlson Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på clasohlson.com: klicka här

Clas Ohlson Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: kundservice@clasohlson.se.

Clas Ohlson Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Clas Ohlson Kundservice – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på Twitter.

Clas Ohlson Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Clas Ohlson Kundservice – Postadress

793 85 Insjön, Sverige.

Scroll to Top