Citybuss Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Citybuss Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Citybuss Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Citybuss

Piteå Citybuss är ett bussbolag i Norrbottensregionen som kör mellan städer och byar i hela länet. Bussarna ägs av Alviks Trafik AB, Nordbergs Buss med flera. Företaget har en flotta på cirka 40 bussar och sysselsätter cirka 60 personer. Piteå Citybuss erbjuder flera olika typer av biljetter, beroende på hur många resor du vill göra och hur länge du vill använda biljetten. Du kan också köpa ett månadskort som ger dig obegränsad restid på alla Piteå Citybuss-rutter under en månad. Piteå Citybuss grundades 1992 och är idag ett av Norrbottens största bussbolag. Företaget har sitt huvudkontor i Piteå och har kontor i Luleå, Boden, Gällivare och Örnsköldsvik.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Citybuss Kundservice – Telefon

Citybuss kundtjänst telefonnummer: 0911-917-00. Citybuss kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 06: 00-15: 00.

Citybuss Kundservice – Företagets hemsida

På citybuss.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Citybuss Kundservice – E-post

E-postadressen till Citybuss kundsupport är: info@citybuss.se.

Citybuss Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via Facebook-sida.

Citybuss Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Citybuss Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Citybuss Kundservice – Postadress

Kolugnsvägen 1, 941 38 Piteå.

Scroll to Top