Circle K Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Circle K. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Circle K. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Circle K

Circle K är Sveriges största bensinstation med nästan 800 stationer i hela Skandinavien. De erbjuder allt från tankning till snabbmat och basprodukter för både bil, vardag och till och med om du reser till fots!

Du hittar alla dessa tjänster på din lokala Circle K - men det finns mer än bara bränsle att tillgå också; de erbjuder även betalningsalternativ så det kan vara värt att titta på också med tanke på hur många människor idag föredrar att köpa saker online istället för att besöka fysiska platser (framför allt för att butiker ofta har bättre priser).Circle K är en stor bensinstationskedja i Sverige och Norge med över 600 försäljningsställen.

Circle K ären betydande aktör på stormarknadsmarknaden med över 100 försäljningsställen i Norge.

År 2016 hade Circle K cirka 13 000 anställda och är en del av Alimentation Couche-Tard . Koncernen är närvarande i mer än 10 länder och 4 kontinenter, antingen genom egenägda eller anslutna butiker. Många människor i Sverige väljer att köpa en bilmed en prenumeration, vilket är bra för bensinmackar (eller alla som kör dagligen) eftersom du får allt du behöver på ett och samma ställe.

Circle K har också en e-handelswebbplats som kan användas för att beställa matvaror och andra produkter i förväg - vilket innebär att nästa gång du besöker din lokala butik är allt du behöver göra att hämta dinordning.

Kontaktalternativ för kundservice:

Circle K Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Circle K kundtjänst är: 08-429-63-00. Circle Ks telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00.

Circle K Kundservice – Företagets hemsida

På circlek.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Circle K Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Circle K Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Circle K Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Circle K Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Circle K Kundservice – Postadress

Circle K kundtjänst adress: Torkel Knutssonsgatan 24, 118 49 STOCKHOLM.