Cervera Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Cervera. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Cervera. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Cervera

Cervera är ett varumärke som har funnits i årtionden. För kvalitet och värde är de det första valet för många människor över hela världen! Med produkter inom köksmaskiner till inredning eller serveringsartiklar - du hittar allt här till bra priser också så gör ditt liv enklare genom att handla idag hos dem. Ett bra beslut om du funderar på att köpa nya möbler skulle vara att kolla in cerveras utbud av möbler för vardagsrummet. Om du vill köpa saker till köket har Cervera alla de senaste apparaterna som passar bra till ditt moderna kök. Cervera täcker en rad olika produkter från heminredning, sängkläder och tillbehör, utomhusprodukter, hushållsapparater till hushållsartiklar så därför är det ingen överraskning att de ären av de mest populära nätbutikerna idag! Ta dig tid och surfa runt på deras webbplats för att se Cerveras breda utbud av produkter. Kolla in deras kategorisidor för hushållsapparater, utomhussortiment eller möbler för fler bra erbjudanden på vardagsrums- eller köksartiklar, oavsett vad du behöver. Deras utbud av varor är oändligt så du kommer garanterat att hitta det som du vill ha med dem! De erbjuder fantastiska erbjudanden och överkomliga priser på dina favoritmärken som Whirlpool, Panasonic eller Remington. Så spara tid och pengar genom att handla online med Cervera - du kommer att bli förvånad över hur stort utbud de har att erbjuda.

Kontaktalternativ för kundservice:

Cervera Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Cerveras kundtjänst är: 08-630-94-00. Cerveras telefonsupport går att nå: Måndag: 10: 00-12: 00,13: 00-15: 00 Tisdag-fredag: 09: 00-12: 00,13: 00-15: 00.

Cervera Kundservice – Företagets hemsida

På cervera.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Cervera Kundservice – E-post

E-postadressen till Cerveras kundservice är: [email protected].

Cervera Kundservice – Facebook

Kontakta Cervera på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Cervera Kundservice – Twitter

– Cervera kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Cervera Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Cervera Kundservice – Postadress

Cervera kundtjänst adress: Banérgatan 16, 115 22 Stockholm, Sweden.