Cellbes Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Cellbes Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Cellbes Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Cellbes

Cellbes är en online-destination för unga och gamla för spännande kläder. Med tillgänglighet som sträcker sig över hela Europa har de kunnat bli en av Skandinaviens främsta shoppingställen med många återkommande kampanjer som gör att du kommer tillbaka igen! För svenska kunder finns det också möjlighet att dra nytta av gratis frakt på alla beställningar över 700 kr samt returer som är easy peasy lemon squeezy - se bara till att inte packa ihop skjortorna för snabbt, för när dessa älsklingar väl anländer till din dörr så är det dags att njuta av att bära dem stolt innan de skickas tillbaka! Om du letar efter ett fynd, se till att kolla in deras outletavdelning där du kan hitta kläder till reducerade priser. Och glöm inte att anmäla dig till deras nyhetsbrev så att du aldrig missar något om de senaste Cellbes-nyheterna, kampanjerna och försäljningarna! Lycka till med shoppingen!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Cellbes Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Cellbes kundtjänst är: 033-10-60-00. Cellbes telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-20: 00 Lördag-söndag: 10: 00-15: 00.

Cellbes Kundservice – Företagets hemsida

På cellbes.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Cellbes Kundservice – E-post

Cellbes kundtjänst e-postadress: [email protected].

Cellbes Kundservice – Facebook

Cellbes på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Cellbes Kundservice – Twitter

– Cellbes har ingen kundtjänst på sitt Twitterkonto

Cellbes Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Cellbes Kundservice – Postadress

Risängsgatan 4-6, Borås, Sverige .