CDON Kundservice

Försöker du komma i kontakt med CDON Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta CDON Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om CDON

CDON är världens första marknadsplats för köp och försäljning av hemelektronik, mobiltelefoner och spel. De grundades 1999 av två svenska entreprenörer. På huvudkontoret finns cirka 130 anställda som arbetar sida vid sida varje dag samtidigt som de förvaltar en nätbutik som spänner över flera produktkategorier inklusive kläder, skor, leksaker, hem och trädgård, böcker, musik, filmer och tv-serier, elektronik samt sport och fritid. I mars 2019 hade CDON Group en nettoomsättning på 4,6 miljarder kronor (438 miljoner euro) och var verksamt i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Företagets mål är att vara den ledande marknadsplatsen i Europa inom sitt område. CDON var det första företaget i världen som erbjöd en marknadsplats för konsumentelektronik och spel, och idag är det den största marknadsplatsen i Skandinavien. CDON har ett starkt fokus på kundnöjdhet och erbjuder gratis frakt på alla beställningar samt en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Företaget erbjuder också ett brett utbud av betalningsalternativ, inklusive kontant betalning vid leverans. Utöver sin nätbutik driver CDON ett antal fysiska butiker i Sverige, Norge och Danmark. Företaget har också ett samriskföretag med den svenska detaljhandelskedjan Media Markt, som driver ett antal CDON-märkta butiker i Tyskland.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

CDON Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

CDON Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på cdon.se: klicka här

CDON Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta CDON kundtjänst via e-postadressen [email protected].: customerservice@cdon.com.

CDON Kundservice – Facebook

CDON kundtjänst Facebook länk: klicka här

CDON Kundservice – Twitter

CDON på deras officiella Twitterkonto: besök den här länken. klicka här

CDON Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

CDON Kundservice – Postadress

Box 385, 201 23 Malmö.

Scroll to Top