Casall Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Casall. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Casall. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Casall

Casall är ett företag som specialiserar sig på träningskläder för kvinnor. De har butiker över hela Skandinavien, bland annat i Stockholm och Köpenhamn - men de säljer även sina produkter online! Första gången Casall hade att göra med att vara en entreprenöriell hemmaföretagare var när de började sälja gymutrustning i början av 1984. Detta gjorde det möjligt för dem att erbjuda det lilla som fanns tillgängligt på dessa stränder direkt från Sverige där det hade sitt ursprung: kvalitetsvaror som tillverkades lokalt av människor som förstod de senaste designtrenderna bättre än någon annan utanför England eller Tyskland (platser därden mesta utrustningen tillverkades på den tiden). De började utveckla sin egen klädlinje 1971 och etablerade sig som ett självständigt företag. Det första riktiga kassaflödet kom efter att de blev distributörer för Reebok. Casall byggde på partnerskap med internationella företag som erbjöd högkvalitativa produkter som kompletterade deras lokala arbete - och blev senare distributör för Asics, Lyrca och Reebok. Deras fokus ligger på funktionella, högkvalitativa aktiva kläder för löpning, yoga och fitness. Deras kläder är kända för att vara både bekväma och snygga, med betoning på kvalitetsdesign. De använder tyger som är fukttransporterande vilket gör att kläderna andas även under krävande aktiviteter som aerobics.

Kontaktalternativ för kundservice:

Casall Kundservice – Telefon

Casalls kundtjänst telefonnummer: 011-32-56-00. Casalls telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00.

Casall Kundservice – Företagets hemsida

På casall.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Casall Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: Service and spareparts: [email protected] Online shopping: [email protected] Other questions: [email protected].

Casall Kundservice – Facebook

Kontakta Casall på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Casall Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Casall Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Casall Kundservice – Postadress

Casall kundtjänst adress: Casall Sport AB, Box 6007, 600 06 Norrköping, Sverige.