Carlings Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Carlings. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Carlings. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Carlings

Carlings som vi känner det idag, startades av Frank Varner 1980. De är ett skandinaviskt detaljhandelsvarumärke och marknadsledare inom denim, med butiker i Norge, Sverige och Finland. På Carlings strävar de efter att alltid ge den bästa kundupplevelsen och dela deras kunskap och passion för denim. Deras breda urval av märken inkluderar: Levis, Lee, Diesel, Replay, Karve, Dickies, Vans, Vailent och många fler. De kommer alltid att sträva efter att se till att deras produkter tillverkas på ett ansvarsfullt sätt. Det är verkligen viktigt för dem att minimera deras negativa påverkan på miljön, och samtidigt ta hand om vårt sociala och etiska ansvar. På Carlings anser man att det bästa sättet att minska sin negativa påverkan är att ständigt förbättra deras produkters miljöprestanda genom att samarbeta med varumärken som delar denna vision. De har åtagit sig att samarbeta nära med utvalda leverantörer och tillverkare för att vidareutveckla ansvarsfulla affärsprinciper i hela värdekedjan. Detta inkluderar att minska deras beroende av vatten, energianvändning och kemikalier, begränsar användningen av farliga material och bevarar den naturliga miljön genom att minska avfallet och avlägsna föroreningar.

Kontaktalternativ för kundservice:

Carlings Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Carlings kundtjänst är: 010-551-77-88. Carlings telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-20: 00 Söndag: 18: 00-22: 00.

Carlings Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på carlings.com: klicka här

Carlings Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

E-postadressen till Carlings kundtjänst är: [email protected].

Carlings Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Carlings Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Carlings Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

Carlings kundtjänst via chatt:

Carlings Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Gårdsvägen 18, SE-169 70 Solna, Sweden.