Calzedonia Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Calzedonia Kundservice – Kontaktuppgifter. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Calzedonia Kundservice – Kontaktuppgifter. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Calzedonia

Calzedonia har allt en simmare behöver, oavsett om de letar efter dräkter eller tillbehör. De har moderiktiga kläder i storlekar från små till 3XL så att alla familjemedlemmar kan njuta av sin tid vid poolen! För dem som vill ha en elegant look utan att oroa sig för att visa för mycket hud är Calzedonias urval av leggings helt rätt med sina chica mönster som paras perfekt mot alla tänkbara kombinationer ! Slutligen får du inte glömma att ta med dig ett par av deras ultrakomfortabla sandaler för att komplettera den perfekta poolsideoutfiten! Calzedonia har allt du behöver för en rolig och snygg dag vid poolen! Med fashionabla klädalternativ för hela familjen hittar du garanterat något som alla kommer att älska.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Calzedonia Kundservice – Telefon

Calzedonias kundtjänst telefonnummer: 02-00-88-30-435. Calzedonias kundcenter öppettider: Måndag-lördag: 10: 00-18: 00.

Calzedonia Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på calzedonia.com: klicka här

Calzedonia Kundservice – E-post

E-postadressen till Calzedonias kundservice är: hello@calzedonia.com.

Calzedonia Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Calzedonia Kundservice – Twitter

Calzedonias kundtjänst Twitter Länk: klicka här. klicka här

Calzedonia Kundservice – Chatt

Calzedonias tillhandahåller kundtjänst via chatt: klicka här

Calzedonia Kundservice – Postadress

Evenemangsgatan, 169 56 Solna, Sverige.

Scroll to Top