C4 Shopping Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos C4 Shopping. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med C4 Shopping. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om C4 Shopping

C4 Shopping är ett modernt, miljöcertifierat köpcentrum öster om Kristianstad. Komplexet har olika butiker och restauranger under ett högt tak med gott om gröna oaser i hela området för att koppla av mellan att surfa i butikerna eller ta en bit mat på vilken matställen som helst som du väljer på din resa genom denna fantastiska fastighet! Det finns sju olika platser som ägs av Eurocommercial- vilket inkluderar fyra svenska fastigheter. C4 Shopping är den största fastigheten i denna grupp.

C4 är en del av Eurocommercials, som är en del av Oxen Group, köpcentrum med en inredning som har belönats med Great Retail Design Award (GRDA).

Centret byggdes och öppnades 2003 och består av 82 000 kvadratmeter. C4har totalt 165 butiker att välja mellan.

Det arrangeras många evenemang på C4 Shopping under hela året. I april är det till exempel "The Big Meal" då restauranger bjuder på en otrolig måltid för endast 79 kronor. Den 1 maj kan du gå på upptäcktsfärd i barnens äventyrsbana och delta i andraaktiviteter. Sommarmässan är alltid en stor succé, liksom julkalendern och tomtens verkstad.

C4 Shopping har också parkeringsplatser för mer än 3 000 bilar, så det är lätt att besöka dem!

Kontaktalternativ för kundservice:

C4 Shopping Kundservice – Telefon

C4 Shoppings kundtjänst telefonnummer: 08-678-53-60. C4 Shoppings telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-20: 00 Lördag-söndag: 10: 00-18: 00.

C4 Shopping Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på c4shopping.se: klicka här

C4 Shopping Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

C4 Shopping Kundservice – Facebook

C4 Shopping officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

C4 Shopping Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

C4 Shopping Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

C4 Shopping Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: C4 Shopping Fundationsvägen 17 291 28 Kristianstad.