Bus4you Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Bus4you. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Bus4you. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Bus4you

Bus4you är ett företag som säljer långväga bussresor. De grundades 2007 och har 4 destinationer med flera hållplatser längs vägen, 30 stationer över hela Sverige (och Norge) där de trafikerar mellan Stockholm/Göteborg. Vy Travel äger både den svenska filialen - Bus4You - och det danska företaget Corona Motorworks som kör till Köpenhamn varje dag.Bus4you är ett företag som säljer resor med långväga bussar, främst till svenska och norska kunder. De säljer biljetter via sin webbplats, telefon och på de flesta bensinstationer i Sverige. Företagets mål är att inom några år starta nya linjer från Stockholm/Göteborg över hela Europa. Bus4you startades 2007 av två entreprenörer med tidigare erfarenhet av att köra bussar mellan Sverige och Tyskland. Deras mål är att bygga upp ett svenskt företag som erbjuder långväga bussresor, liknande de bussbolag de tidigare arbetat för.

Kontaktalternativ för kundservice:

Bus4you Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Bus4yous kundtjänst är: 0771-151515. Bus4yous telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00.

Bus4you Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på bus4you.se: klicka här

Bus4you Kundservice – E-post

E-postadressen till Bus4yous kundtjänst är: [email protected].

Bus4you Kundservice – Facebook

Bus4you kundtjänst facebook länk: klicka här

Bus4you Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Bus4you Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Bus4you Kundservice – Postadress

Bus4yous kundtjänst adress: Vy Travel AB Polhemsplatsen 5 411 11 Göteborg.