Brussels Airlines Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Brussels Airlines Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Brussels Airlines Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Brussels Airlines

Brussels Airlines är ett europeiskt flygbolag som flyger till över 100 destinationer i Europa, Nordamerika och Afrika. Bolaget grundades av Jean-Luc Dhomein som också skapade Cubana del Sur 2007 med målet att erbjuda billiga resor till latinamerikanska länder men med högre standard än vad du kan hitta hos andra flygbolag. Numera har Brusssels över 45 flygplan som alla flyger under samma flagg - Lufthansa Group . Brussels Airlines är känt för sin goda service och sina priser. Flygbolaget har en modern flygplansflotta och erbjuder ett brett utbud av tjänster till sina passagerare. Brussels Airlines är medlem i Star Alliance och har codeshareavtal med många andra flygbolag, bland annat Lufthansa, Swiss International Air Lines och United Airlines. Om du letar efter ett bra erbjudande på din nästa flygresa, se till att kolla in Brussels Airlines. Du kommer inte att bli besviken!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Brussels Airlines Kundservice – Telefon

Brussels Airlines kundtjänst telefonnummer: 08-50-520-743. Brussels Airlines kundcenter öppettider: 24/7.

Brussels Airlines Kundservice – Företagets Hemsida

På brusselsairlines.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Brussels Airlines Kundservice – E-post

E-postadressen till Brussels Airlines kundsupport är: [email protected].

Brussels Airlines Kundservice – Facebook

Brussels Airlines officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Brussels Airlines Kundservice – Twitter

Brussels Airlines på deras officiella twitterkonto: klicka här

Brussels Airlines Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Brussels Airlines Kundservice – Postadress

Postadressen till Brussels Airlines kundtjänst: Stockholm Bromma Airport – Departure hall.