Brittedals Energi Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Brittedals Energi Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Brittedals Energi Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Brittedals Energi

Brittedals Energi är ett litet företag strax norr om Hässleholm som producerar sin egen el med hjälp av två vattenkraftverk. Företaget levererar också el till cirka 1 900 hushåll i området. Företaget grundades 1923 av Erik Brittedal och har sedan dess ägts och drivits av familjen Brittedal. Idag drivs företaget av Eriks sonson Karl-Erik Brittedal. Företagets två vattenkraftverk ligger vid Helgeåälven strax norr om Hässleholm. Anläggningarna har en sammanlagd kapacitet på 3 MW och producerar cirka 6 GWh el per år. Brittedal Energi är ett vertikalt integrerat företag, vilket innebär att det både producerar och levererar el till sina kunder. Detta gör det möjligt för företaget att ha full kontroll över kvaliteten på sin produkt och de priser som det tar ut för el. Företaget har ett starkt fokus på miljömässig hållbarhet och söker ständigt efter sätt att minska sin påverkan på miljön. Företaget har till exempel installerat solpaneler på taken på sina kraftverk och använder certifikat för grön energi för att kompensera sina koldioxidutsläpp.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Brittedals Energi Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Brittedals Energi Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0451-306 21.

Brittedals Energi Kundtjänst – Företagets hemsida

På brittedal.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Brittedals Energi Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Brittedals Energi Kundtjänst – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Facebook.

Brittedals Energi Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Brittedals Energi Kundtjänst – Chatt

Brittedals Energi erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Brittedals Energi Kundtjänst – Postadress

Adressen till Brittedals Energi Kundtjänst är: Östra Järnvägsgatan 15, 282 75 Hästveda