Bredbandsbolaget Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Bredbandsbolaget. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Bredbandsbolaget. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Bredbandsbolaget

Telenor är en av de större operatörerna i Skandinavien med verksamhet som sträcker sig över Sverige och Danmark. De erbjuder telefonitjänster som abonnemang eller förbetalda kort för mobiltelefoner som kan användas vid roaming i dessa länder på deras nät (som har god täckning). Numera kan det också vara vanligt att en internetuppkoppling ingår i abonnemanget - detta ger användarna tillgång inte bara till fasta telefoner utan även till mobilmaster via Wi-Fi-hotspots!

Telenor har nyligen startat en reklamkampanj i Danmark. Deras nya produkt är ett abonnemang med 4 GB data och 1 000 "Zuper-minuter" (obegränsade samtal och sms-meddelanden inom Zuper-områdena under en månad). Reklamfilmen visar unga människor som roar sig på en fest samtidigt som de sjunger, skrattar och pratar i sina telefoner, vilket ger enett bra exempel på hur Zuper minutes kan användas.

Zuper är en del av Telenor som använder den senaste tekniken för att skapa ett nytt mobilnät. Detta har varit möjligt eftersom Zuper har som mål att erbjuda en öppen och liberal miljö där alla kan bli en Zuper-stjärna - kända som "Zuperstars" - genom att vara snälla, vänliga och öppna mot andra människor. Dessa stjärnor sprider positivaenergi och detta gör Zuper till en stjärna bland mobilnäten.

Kontaktalternativ för kundservice:

Bredbandsbolaget Kundservice – Telefon

Bredbandsbolagets kundtjänst telefonnummer: 020-222-222. Bredbandsbolagets kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-21: 00 Lördag-söndag: 10: 00-19: 00.

Bredbandsbolaget Kundservice – Företagets hemsida

På telenor.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Bredbandsbolaget Kundservice – E-post

E-postadressen till Bredbandsbolagets kundtjänst är: [email protected] [email protected].

Bredbandsbolaget Kundservice – Facebook

Bredbandsbolaget kundtjänst facebook länk: klicka här

Bredbandsbolaget Kundservice – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Bredbandsbolaget Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Bredbandsbolaget Kundservice – Postadress

Bredbandsbolagets kundtjänst adress: Telenor Sverige AB Svarspost 07088 Telenor.