Bredband2 Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Bredband2. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Bredband2. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Bredband2

Med över 200 000 kunder i Sverige och som en av de ledande bredbandsleverantörerna runt 150 platser i hela landet är Bredband2 ett utmärkt val för dem som behöver snabba internettjänster. Företaget erbjuder många olika produkter att välja mellan, bland annat routrar och telefoniutrustning; mobila dataplaner med obegränsad användning eller reducerade hastigheter när du vill ha dem, men inte båda på en gång! De har också speciella paket som är utformade just för svenska företag, t.ex. företagsnätverk som kan läggas till på alla andra paket som finns på deras webbplats, vilket gör det enkelt även om engelska inte är ditt modersmål, så varsågod - jämför priserna idag. Bredband2 grundades 2002 och har sitt säte i Göteborg. Företaget ägs av Micro Step. År 2014 förvärvade Bredband2 ComHems svenska kundbas efter ett historiskt förvärv från Tele2. År 2016 meddelade Telia Company att man skulle förvärva Bredband2i en transaktion värderad till 4,3 miljarder svenska kronor (510 miljoner dollar) i syfte att utöka sin bredbandsverksamhet i Sverige och Norge, där företaget redan är verksamt under namnet Telia.

Kontaktalternativ för kundservice:

Bredband2 Kundservice – Telefon

Bredband2s kundtjänst telefonnummer: 0770-811-000. Bredband2s telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-18: 00 Lördag-söndag: 10: 00-14: 00.

Bredband2 Kundservice – Företagets hemsida

På bredband2.com kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Bredband2 Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Bredband2 Kundservice – Facebook

Kontakta Bredband2 på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Bredband2 Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Bredband2 Kundservice – Chatt

Bredband2s kundtjänst via chatt:

Bredband2 Kundservice – Postadress

Bredband2 kundtjänst adress: Bredband2 AB, Box 557, 201 25 Malmö.