Boxer Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Boxer. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Boxer. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Boxer

Boxer är ett företag som erbjuder digitala tv-tjänster och bredband till svenska hushåll. De erbjuder även både traditionella tv-sändningar samt alternativa streamingplattformar för mer modernt innehåll, till exempel Boxer+. Med så många alternativ som finns inom varje pakettyp varierar villkoren beroende på vad du ser fram emot - från hur länge ditt abonnemang varar eller om det endast omfattar webbåtkomst; om internettjänsten kommer att ingå utöver den fysiska heminstallationeneller om det kommer att vara hela paketet; en annan fråga är hur många avsnitt av ditt favoritprogram du kan titta på online om du har köpt en Boxer+-prenumeration.

Poängen med alla dessa varianter är att Boxer har mycket att erbjuda, så det finns flera olika varianter, beroende på vad du vill ha. För mer information - inklusivepriset för ett hushållsabonnemang - besök Boxers webbplats där du kan skräddarsy ditt eget paket för det som passar dig bäst.

Företaget erbjuder inte bara ett brett utbud av olika tjänster, utan har också köpts av många. År 2012 utsågs de av Com Hem AB till Sveriges näst mest populära digital-tv-leverantör och 2008 utsågs Antena 3, ett spanskt medieföretag, blev majoritetsägare.

Kontaktalternativ för kundservice:

Boxer Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Boxers kundtjänst är: 0771-21-10-00. Boxers telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-19: 00 Lördag och semester: 09: 00-15: 00.

Boxer Kundservice – Företagets hemsida

På boxer.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Boxer Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Boxer Kundservice – Facebook

Boxer kundtjänst facebook länk: klicka här

Boxer Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Boxer Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Boxer Kundservice – Postadress

Postadressen till Boxers kundtjänst: Box 43 871 21 Härnösand.