Borås Elhandel Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Borås Elhandels Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Borås Elhandels Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Borås Elhandels Kundtjänst – Telefon

Välkommen till Borås elhandel, företaget som kan hjälpa dig att hitta ett prisvärt elavtal. De har alla möjliga alternativ för varje budget och behov! De har ett specialerbjudande för familjer! Ju mer du betalar, desto lägre blir din elräkning. Du kan spara ännu mer om du inte behöver använda den under dagen, när kontoret är öppet och de har sina högsta priser. Men Borås elhandel vill inte bara hjälpa kunderna att få enlägre elräkning. De vill också informera kunderna om hur energin produceras och om olika källors miljöpåverkan. Därför har de lanserat Borås Energiakademi! Akademin har utbildningsmaterial för alla åldrar om hur el produceras i Sverige och vad man kan göra för att bidra till ett hållbart samhälle.

Kontaktalternativ för kundservice:

Borås Elhandel Kundservice – Telefon

Borås Elhandels kundtjänst telefonnummer: 033-20-67-00. Borås Elhandels telefonsupport öppettider: Måndag-torsdag: 09: 00-12: 00 och 13: 00-16: 00 Fredag: 09: 00-12: 00 och 13: 00-15: 00.

Borås Elhandel Kundservice – Företagets hemsida

På boraselhandel.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Borås Elhandel Kundservice – E-post

E-postadressen till Borås Elhandels kundtjänst är: [email protected].

Borås Elhandel Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Borås Elhandel Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Borås Elhandel Kundservice – Chatt

Borås Elhandels kundtjänst via chatt:

Borås Elhandel Kundservice – Postadress

Borås Elhandels kundtjänst adress: Borås Elhandel AB Box 373, 501 13 Borås.