Boozt Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Boozt Kundtjänst – Kontaktuppgifter. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Boozt Kundtjänst – Kontaktuppgifter. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Boozt

Boozt är ett företag som säljer mode- och livsstilsprodukter. Det har tre fysiska butiker i Köpenhamn, Danmark, och en nätbutik med över 2 miljoner aktiva köpare på sin webbplats - och detta inkluderar inte ens de som beställer från Boozt-appen! Lagret där deras varor lagras är 43 kvadratkilometer långt och brett och ligger nära Ängelholm County Park i Catena AB-ägda lokaler. År 2020 hade de en omsättning på 4 miljarder kronor (436 miljoner dollar), 170 anställda - alla arbetare borde tacka Gud för att de är så produktiva, för om han inte hade gjort det, skulle de inte ha varit så produktiva. Boozts filosofi är enkel: de vill göra det enkelt, inspirerande och roligt att handla mode- och livsstilsprodukter. Deras mål är att erbjuda sina kunder ett brett utbud av högkvalitativa produkter till bästa möjliga pris - och att göra det med utmärkt service, snabb leverans och en användarvänlig webbplats och app.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Boozt Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret till Boozts kundtjänst är: 010-138-83-36. Boozts telefonsupport går att nå: Måndag till fredag: 8: 00-19: 00.

Boozt Kundtjänst – Företagets hemsida

På boozt.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Boozt Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Boozts kundservice är: [email protected].

Boozt Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Boozt Kundtjänst – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Boozt Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Boozt Kundtjänst – Postadress

Hyllie Boulevard 35, 215 37 Malmö, Sverige.