Boozt.com Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Boozt.com Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Boozt.com Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Boozt.com

Om du letar efter ett ställe där du kan få allt du behöver för ditt mode, är Boozt rätt ställe för dig. Med över 400 varumärken och 60 000 produkter har de något för alla. Och med fantastisk kundservice och snabba leveranser kan du inte göra fel med Boozt. Boozt är ett av de mest populära svenska företagen inom mode, kläder och livsstil. De har nästan tvåhundra anställda samt en webbutik där du kan hitta alla dina favoritskor accessoarer plagg eller andra sorters skor! Boozt grundades 2008 av Jarno Vanhatalo och Pontus Sonesson, som fick idén att skapa en nätbutik där du kunde hitta alla dina favoritmodemärken på ett och samma ställe. Efter några års hårt arbete lanserades webbplatsen 2011. Sedan dess har Boozt blivit en av de ledande modehandlarna på nätet i Skandinavien. År 2016 vann de till och med det prestigefyllda priset Årets e-handlare.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Boozt.com Kundservice – Telefon

Boozt.coms kundtjänst telefonnummer: 010-138-89-88. Boozt.coms telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-22: 00.

Boozt.com Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på boozt.com: klicka här

Boozt.com Kundservice – E-post

E-postadressen till Boozt.coms kundservice är: [email protected].

Boozt.com Kundservice – Facebook

Boozt.com kundtjänst Facebook länk: klicka här

Boozt.com Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Boozt.com Kundservice – Chatt

Boozt.coms kundtjänst via chat: klicka här

Boozt.com Kundservice – Postadress

Hyllie Boulevard 35, 215 37 Malmö, Sverige.