Booking.com Kundservice

Vill du nå kundtjänst hos Booking.com Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Booking.com Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Booking.com

Booking.com är den ledande resebyrån online som erbjuder mer än 6 miljoner boenden världen över, inklusive hem och lägenheter i 220 länder! Det är lätt att se varför de är betrodda av över 40 språkanvändare förutom att de är en av deras mest använda tjänster med 28+år på nacken - Booking har allt du behöver oavsett var på jorden ditt besök äger rum eller när det börjar/slutar! Booking.com beskriver sig självt som ett "globalt reseföretag som tillhandahåller bokningstjänster för bokning av boende, flygbiljetter och hyrbilar online" - de säger det bättre än vad jag någonsin skulle kunna göra!Booking.com är en resebyrå online som hjälper människor att hitta och boka boende (hotell, vandrarhem, lägenheter med mera) i 220 länder och regioner världen över! Booking.com har påstått sig vara "världens största onlinebokningstjänst för boende" och används av över 40 miljoner kunder per månad!

Kontaktalternativ för kundservice:

Booking.com Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Booking.com kundtjänst är: +44-20-3320-2609. Booking.coms telefonsupport går att nå: 24/7.

Booking.com Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på Booking.com: klicka här

Booking.com Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Booking.com Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Booking.com Kundservice – Twitter

Booking.com officiella twitterkonto: klicka här

Booking.com Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Booking.com Kundservice – Postadress

– Ingen adress.