Boohoo Kundservice

Är du ute efter att komma i kontakt med kundtjänst/support hos Boohoo Kundsupport. Här hittar du kontaktinformation som nyligen är uppdaterad. Med hjälp av denna info kan du kontakta Boohoo Kundsupport. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Boohoo Kundsupport – Telefon

När det gäller att hitta ditt nästa favoritplagg har Boohoo allt du behöver. Med över 500 nya produkter som läggs till varje vecka och ett stilutbud som får varje fashionista att känna sig som om de bär den senaste trenden hela dagen - det finns verkligen inget som den här sajten inte kan hjälpa någon att hitta!

Boohoo är inte bara en online shoppingdestination för kvinnor över hela världen (och killar också), utan erbjuder också sina kunder personliga stylingtjänster så att de vet exakt vad som passar dem bäst innan de köper något till fullpris, vilket sparar tid genom att man inte behöver åka tillbaka mellan garderobshyllorna eller slösa bort pengar på kläder som inte passar ordentligt.

Boohoo erbjuder inte bara rabatter och erbjudanden på ett stort antal produkter, utan har också en utmärkt returpolicy som gör det ännu enklare för kunderna att handla i lugn och ro. Med kostnadsfria leveransalternativ och extremt överkomliga priser om du behöver skicka tillbaka något finns det ingen anledning att inte ge sig in och upptäcka allt som denna fantastiska webbplats har att erbjuda.

Kontaktalternativ för kundservice:

Boohoo Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Boohoo Kundservice – Företagets hemsida

På se.boohoo.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Boohoo Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Boohoo Kundservice – Facebook

Boohoo på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Boohoo Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Boohoo Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Boohoo Kundservice – Postadress

Boohoos kundtjänst adress: Boohoo.com UK Ltd at 49-51 Dale Street, Manchester M1 2HF.