Bonprix Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Bonprix Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Bonprix Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Bonprix

Bonprix är ett tyskt modeföretag som huvudsakligen är verksamt på internet. E-handelssajten grundades av medlemmar av det som blev känt som "Otto Group", som inledde sin verksamhet 1986 med en investering från grundaren Reinhard Mertins (känd som HR). I dag finns det över 70 butiker i Europa och ytterligare 30 utomlands tack vare detta framgångsrika varumärke! Bonprix säljer moderiktiga kläder, skor och accessoarer för kvinnor, män och barn. Du kan hitta allt du behöver för att sätta ihop den perfekta outfiten - oavsett om du letar efter något klassiskt eller trendigt. Och med Bonprix fantastiska priser har du råd att uppdatera din garderob regelbundet! Om du letar efter bonprix är det perfekta stället att handla för att hitta moderiktiga och prisvärda kläder. Med ett brett utbud av stilar att välja mellan hittar du garanterat något du älskar. Så vad väntar du på? Börja shoppa idag!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Bonprix Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Bonprix kundtjänst är: 010-555-1900. Bonprix telefonsupport går att nå: Veckodagar: 08: 00-21: 00 Lördag-söndag: 09.00-15.00.

Bonprix Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på bonprix.se: klicka här

Bonprix Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Bonprix kundtjänst via e-postadressen [email protected].: [email protected].

Bonprix Kundservice – Facebook

Bonprix kundtjänst Facebook länk: klicka här

Bonprix Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Bonprix Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Bonprix Kundservice – Postadress

c/o Call4U, Fridhemsvägen 15, 372 38 Ronneby, Sverige.