Blue Tomato Kundservice

Blue Tomato Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Blue Tomato via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Om Blue Tomato

Företaget Blue Tomato grundades 1988 och de specialiserar sig på att sälja varor från flera områden som surfing eller skidåkning. De har 55 fysiska butiker i 5 länder: Österrike, Tyskland (hemlandet), Finland, Schweiz och Nederländerna för att bara nämna några! Utöver detta är deras onlinebutik öppen över hela världen så du kan köpa vad som helst utan att ha alltför stora problem att hitta det lokalt om det behövs - eller till och med skicka det enkelt utomlands via UPS etc... Det finns också en informativ blogg som heter "The World Blog" där vi får uppdateringar om nyheter som är specifikt relaterade till sport/streetwear-kultur, men också om bra erbjudanden som de har, nya produkter som kommer in osv... Blue Tomato har också en egen tidning som heter "Blue Magazine" som också ger dig information om evenemang och nyheter, men också möjligheten att köpa produkterna online direkt från webbplatsen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Blue Tomato Kundservice – Telefon

Blue Tomatos kundtjänst telefonnummer: +43-3687-24223-33. Blue Tomatos telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-21: 00 Lördag: 12: 00-18: 00.

Blue Tomato Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på blue-tomato.com: klicka här

Blue Tomato Kundservice – E-post

E-postadressen till Blue Tomatos kundservice är: [email protected].

Blue Tomato Kundservice – Facebook

Blue Tomatos kundtjänst facebook länk: klicka här

Blue Tomato Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Blue Tomato Kundservice – Chatt

Blue Tomatos kundtjänst chat:

Blue Tomato Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Blue Tomato Blue Tomato GmbH Hochstrasse 628 A-8970 Schladming Austria.