Blomsterlandet Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Blomsterlandet Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Blomsterlandet Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Blomsterlandet

Blomsterlandet är en svensk kedja med 63 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr. De har allt du behöver för ditt hem och din trädgård, inklusive blomsterarrangemang samt festartiklar! Deras nätbutik håller till och med öppet dygnet runt så att kunderna kan köpa allt de behöver utan att någonsin ha en ursäkt för att inte hämta något precis när de vill ha det. Blomsterlandet är ett paradis för alla som älskar blommor, växter och allt som har med trädgård att göra! De har ett stort utbud av produkter att välja mellan och har experter på personalen som kan hjälpa dig att hitta exakt det du behöver. Oavsett om du letar efter en speciell bukett till en älskad person eller bara lite grundläggande trädgårdsarbete, har Blomsterlandet allt du behöver! Deras nätbutik är alltid öppen, så du kan handla när det passar dig. De erbjuder fri frakt på beställningar över 500 kronor, så det är lätt att få det du behöver utan att behöva oroa dig för kostnaden. Blomsterlandet är den perfekta platsen för att hitta allt du behöver för ditt hem och din trädgård.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Blomsterlandet Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Blomsterlandets kundtjänst är: 031-385-74-40. Blomsterlandets telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 09: 00-16: 00.

Blomsterlandet Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på blomsterlandet.se: klicka här

Blomsterlandet Kundservice – E-post

E-postadressen till Blomsterlandets kundservice är: [email protected].

Blomsterlandet Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Blomsterlandet Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Blomsterlandet Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Blomsterlandet Kundservice – Postadress

Metodvägen 4, 435 33 Mölnlycke.