Blocket Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Blocket Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Blocket Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Blocket

1996 grundades Sveriges största marknadsplats för köp och försäljning på nätet av Henrik Nordström. Företaget hade då endast två anställda och en årlig omsättning på 34 miljoner kronor - nu finns de i 37 länder på fem kontinenter och har vuxit exponentiellt sedan 2003 då Schibsted köpte ut deras norska mediegrupp för nästan 200 miljoner dollar! Bara under 2015 (det senaste året som uppgifter finns tillgängliga) genererade Blocket transaktioner till ett värde av över en miljard dollar, vilket gör Blocket till ett av de största företagen i världen när det gäller intäkter från annonser på nätet. Sedan 1996 har Blocket varit den mest populära sajten för svenska användare som vill köpa eller sälja allt från möbler till bilar. Det är nu ett av de största företagen i världen när det gäller intäkter från online-klassificerade annonser, och det visar inga tecken på att sakta ner. Om du är vill köpa eller sälja något i Sverige, är Blocket rätt ställe att göra det på. Letar du efter en bil? Försöker du hitta en ny lägenhet? Behöver du göra dig av med gamla möbler? Vad du än letar efter kan du hitta det på Blocket.se. Med över en miljon nya annonser som läggs ut varje vecka finns det det finns alltid nya erbjudanden att hitta. Och med miljontals användare som söker på webbplatsen varje dag kan du vara säker på att hitta det du söker.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Blocket Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Blocket Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på blocket.se: klicka här

Blocket Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Blocket Kundservice – Facebook

Blocket kundtjänst Facebook länk: klicka här

Blocket Kundservice – Twitter

Blocket officiella Twitterkonto: klicka här

Blocket Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Blocket Kundservice – Postadress

Ingen angiven adress.

Scroll to Top