Blockbuster Kundservice

Blockbuster Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Blockbuster via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Om Blockbuster

Blockbuster är en svensk webbplats där du kan köpa och hyra filmer till alla dina enheter utan att behöva prenumerera. De har mer än 8 000 filmer, inklusive nya filmer som fortfarande är på bio! Du behöver inte ha något konto eller några rättigheter - det är bara att bläddra igenom utbudet tills något fångar min blick och sedan klicka på "köp" när jag vill ha det så enkelt. Blockbuster har ett riktigt bra utbud av tv-serier och både nya, gamla och svenska filmer. Dessutom finns det även spel till Playstation, Nintendo Wii och Xbox. Och inte minst datorprogramvara. Blockbuster kan laddas ner från hemsidan eller så kan du välja att få den levererad med posten. I dag är det enklare än någonsin att titta på filmer på alla typer av enheter som datorer, surfplattor och smartphones. Blockbuster fungerar med både Windows-datorer, Mac-datorer, Playstation 3 & 4, Xbox 360 & One, Nintendo Wii och TV-boxar som Apple TV och Amazon Fire TV (sefler enheter under Om Blockbuster). Har du alltid velat se en film men inte vet om den är bra eller dålig? Med betyg från IMDb, Rotten Tomatoes, AllMovies och Flixster kan du enkelt ta reda på vad andra människor tycker om filmerna.

Kontaktalternativ för kundservice:

Blockbuster Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Blockbuster Kundservice – Företagets hemsida

På blockbuster.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Blockbuster Kundservice – E-post

E-postadressen till Blockbusters kundservice är: [email protected].

Blockbuster Kundservice – Facebook

Blockbusters kundtjänst facebook länk: klicka här

Blockbuster Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Blockbuster Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Blockbuster Kundservice – Postadress

– Ingen postadress finns angiven.