Blickpunkten Kundservice

Blickpunkten Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Blickpunkten via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Om Blickpunkten

Blickpunkten är en populär optiker i Sverige med tre butiker runt om i landet. De erbjuder ögonundersökningar och produkter för både glasögonkunder och kontaktlinser. Liksom de flesta företag nuförtiden erbjuder Blicketpunkten många olika typer av glasögon, allt från solglasögon till dagslösare beroende på dina behov eller önskemål! Deras kollektion innehåller också månatliga linsabonnemangslådor som kommer till dig en gång i månaden tills de är förbrukade - på så sätt behöver du inte springa runt och försöka hitta tomma behållare överallt när allt som återstår är att arbetaeller sova. Blickpunkten är tillgänglig för både företag och allmänheten, med möjlighet att kombinera ditt företags beställning på större inköp för att göra det lättare för din plånbok! De erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans, så du behöver inte vänta i flera dagar innan du kan använda dina nya glasögon eller kontakter.

Kontaktalternativ för kundservice:

Blickpunkten Kundservice – Telefon

Blickpunktens kundtjänst telefonnummer: 031-15-05-60. Blickpunktens telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-20: 00 Lördag-söndag: 10: 00-18: 00.

Blickpunkten Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på blickpunkten.se: klicka här

Blickpunkten Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Blickpunkten Kundservice – Facebook

Blickpunkten kundtjänst facebook länk: klicka här

Blickpunkten Kundservice – Twitter

– Blickpunkten har ingen kundtjänst på sitt twitterkonto

Blickpunkten Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Blickpunkten Kundservice – Postadress

Blickpunktens kundtjänst adress: Postgatan 26-32, 411 06 Göteborg, Sweden.