Biltema Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Biltema Kundtjänst: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Biltema Kundtjänst: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Biltema

Biltema är ett företag som specialiserar sig på att laga och reparera hushållsapparater som kylskåp, tvättmaskiner etc. samt bilreparationer. De har butiker över hela Skandinavien med ett omfattande sortiment av produkter för glada amatörer eller proffs! Deras ständigt växande lista innehåller många olika artiklar som du kan köpa online utan leveransavgifter men måste hämta i någon av deras butiker istället om inte betalning i förskott när du beställer säkerställer snabb service. Hos Biltema hittar du nästan allt du behöver för dina heminredningsprojekt och reparationer. De har ett brett utbud av produkter, allt från elverktyg till trädgårdsmöbler, och de erbjuder även tjänster som bilreparationer och apparatreparationer. Om du letar efter en one-stop shop för alla dina heminredningsbehov är Biltema är platsen för dig. De erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla sina produkter och tjänster och deras kundservice är utmärkt. Så om du behöver något för ditt hem eller din bil, se till att kolla in Biltema.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Biltema Kundtjänst – Telefon

Biltemas kundtjänst telefonnummer: 077-520-00-00. Biltemas kundcenter öppettider: Veckodagar: 08: 00-17: 00.

Biltema Kundtjänst – Företagets hemsida

På biltema.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Biltema Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Biltemas kundservice är: kundservice@biltema.com.

Biltema Kundtjänst – Facebook

Kontakta Biltema på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Biltema Kundtjänst – Twitter

Biltemas kundtjänst Twitter Länk: klicka här. klicka här

Biltema Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Biltema Kundtjänst – Postadress

Kajpromenaden 21 Helsingborg, 252 67 Sverige.

Scroll to Top