Bilprovningen Kundservice

Bilprovningen Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Bilprovningen via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Bilprovningens Kundservice – Telefon

Bilprovningen är det ledande företaget i Sverige för fordonsbesiktning med ca 100 stationer från Skurup till Gällivare. Deras verksamhet bidrar inte bara till färre trafikolyckor utan hjälper också till att rädda liv på vägarna genom att upptäcka fel som kan leda till andra problem som miljöskador eller säkerhetsrisker! Dessutom har de under lång tid arbetat hårt med hållbarhetsfrågor, vilket har lett till att de har uppnått många topplaceringar under detta index som kallas "Sustainable Brand Index". Indexet bygger på kundernas åsikter om tjänsteföretag och omfattar förutom konsumenttjänster även energibolag. Undersökningen gjordes av det oberoende undersökningsföretaget Sentio på uppdrag av föreningen Företagarna.

Kontaktalternativ för kundservice:

Bilprovningen Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Bilprovningens kundtjänst är: 0771-600-600. Bilprovningens telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 07: 00-19: 00 Lördag: 08: 00-15: 00 Söndag: 11: 00-18: 00.

Bilprovningen Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på bilprovningen.se: klicka här

Bilprovningen Kundservice – E-post

Bilprovningens kundtjänst e-postadress: [email protected].

Bilprovningen Kundservice – Facebook

Bilprovningen kundtjänst facebook länk: klicka här

Bilprovningen Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Bilprovningen Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Bilprovningen Kundservice – Postadress

– Ingen adress.