Bilia Kundservice

Bilia Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Bilia via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Om Bilia

Bilia, Europas största bilhandlare med en ledande position inom både service och försäljning av nya bilar samt begagnade skåpbilar och lastbilar har cirka 125 kontor i Sverige Norge Luxemburg och Belgien. År 2020 uppgick koncernens omsättning till 30,2 miljarder kronor, varav 40 procent genererades utanför Sverige.

Denna framgång kan tillskrivas vår välutbildade personal som inte bara är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa produkter utan också enastående kundvård. Deras kunder uppskattar deras kompetenta personal och det faktum att de ger dem all tänkbar hjälp med att hitta en bil, finansiera den och serva den. De ser också till att våra kunder får information och råd om de fordon de köper. Bilia följde kundernas önskemål och lanserade en ny webbplats för att köpa bättre begagnade bilar med garanterad kvalitet. Kunderna kan nu sortera fordonen enligt sina egna önskemål genom att ange registreringsnummer, biltyp eller årsmodell. De hittar också information om utgående lager som är tillgängliga i hela Europa samt en omfattande ordlista som förklarar produkterna i detalj.

Bilias försäljning av begagnade bilar har ökat med 30 procent per år under de senaste tre åren, medan marknaden har vuxit med mellan 15 och 20 procent. Som ett resultat av detta är Bilia nu den största återförsäljaren i både Skandinavien och Luxemburg.

Bilia har sitt huvudkontor i Stockholm och sysselsätter cirka 1 700 personer i hela landet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Bilia Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Bilias kundtjänst är: 0771-400-000. Bilias telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Bilia Kundservice – Företagets hemsida

På bilia.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Bilia Kundservice – E-post

Bilias kundtjänst e-postadress: [email protected].

Bilia Kundservice – Facebook

Bilia kundtjänst facebook länk: klicka här

Bilia Kundservice – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Bilia Kundservice – Chatt

Bilias kundtjänst via chat:

Bilia Kundservice – Postadress

– Ingen adress.