Bikester Kundservice

Bikester Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Bikester via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Kontakta Bikesters Kundtjänst via Telefon

I cykelvärlden finns det ett nytt namn som du vill känna till. Bikester är en nätbutik med något för alla som cyklar och älskar att spara pengar på sin utrustning! Oavsett om det är skor eller cykeldelar - de har vad du behöver till priser som är lika låga som högre än något annat företag där ute idag; deras urval omfattar inte bara toppmodeller utan även utgående reavaror, vilket gör att kunderna kan hitta det som passar dem bäst utan att bryta banken i fraktkostnader heller (som kan vara upp till 50 % billigare än hos andra säljare). Bikester.com lanserades i januari 2012 efter att grundarna, som själva är cyklister, bestämde sig för att kombinera sina resurser och sin passion för cykling för att skapa en plats där kunderna kan få allt de behöver, till priser som är ännu billigare än de som erbjuds av andra företag! Några månadersenare har webbplatsen redan tusentals nöjda kunder. Och varför skulle de inte vara det? Det är enkelt - du hittar den typ av produkt som du behöver - elcyklar eller cykelhjälmar, till exempel - och gör sedan ditt val efter märke och pris.

Kontaktalternativ för kundservice:

Bikester Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Bikester kundtjänst är: 08-50280395. Bikesters telefonsupport går att nå: Måndag, onsdag och fredag: 10: 00-14: 00.

Bikester Kundservice – Företagets hemsida

På bikester.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Bikester Kundservice – E-post

Bikesters kundtjänst e-postadress: [email protected].

Bikester Kundservice – Facebook

Kontakta Bikester på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Bikester Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Bikester Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Bikester Kundservice – Postadress

Bikesters kundtjänst adress: internetstores GmbH Friedrichstraße. 6 D – 70174 Stuttgart, Germany.