Bergqvist Skor Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Bergqvist Skor Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Bergqvist Skor Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Bergqvist Skor

Bergqvist Skor är en skoaffär som säljer skor både online och i butik och har flera butiker runt om i Sverige. Företagets huvudkontor ligger utanför Karlstad medan centrallagret ligger nära själva staden i ett gammalt pappersbrukskomplex som har omvandlats till moderna kontorslokaler med planlösningar som hyresgästerna själva har utformat! Med över 100 anställda som arbetar här varje år - och en årlig omsättning på över 300 miljoner kronor (cirka 40 000 euro) - kan du vara säker på att dina fötter förblir torra oavsett vilken typ av eller säsong som kommer med. Bergqvist Skor grundades 1884 av Johan Bergqvist och är därmed ett av Sveriges äldsta företag. Och även om tiderna har förändrats en hel del sedan dess har deras kärnvärden förblivit desamma: kundservice och kvalitetsprodukter till ett rimligt pris . Idag säljer Bergqvist Skor både herr- och damskor samt barnskor. Och de erbjuder ett brett utbud av både klassiska och moderna stilar som passar alla smaker Om du letar efter ett par nya skor, oavsett om det är för arbete eller fritid, kan Bergqvist Skor hjälper dig att hitta det perfekta paret. Med över 130 års erfarenhet i branschen har de byggt upp en mängd kunskap och expertis som de gärna delar med sig av till sina kunder.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Bergqvist Skor Kundservice – Telefon

Bergqvist Skors kundtjänst telefonnummer: 054-215290. Bergqvist Skors kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Bergqvist Skor Kundservice – Företagets Hemsida

På bergqvistskor.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Bergqvist Skor Kundservice – E-post

E-postadressen till Bergqvist Skors kundtjänst är: kundtjanst@bergqvistskor.se info@bergqvistskor.se.

Bergqvist Skor Kundservice – Facebook

Bergqvist Skor kundtjänst facebook länk: klicka här

Bergqvist Skor Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Bergqvist Skor Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Bergqvist Skor Kundservice – Postadress

Bergqvist Skor kundtjänst adress: Bergqvist Skor AB Bivägen 2A, 663 41 Hammarö.

Scroll to Top