Bemz Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Bemz Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Bemz Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Bemz

Bemz förvandlar inte bara gamla IKEA-möbler med designöverdrag, utan de strävar också efter att förvandla hur människor återuppfinner sina hem för att uttrycka sig själva. Deras överdrag är tillverkade av högkvalitativa och hållbara material som gör att dina möbler kommer att se fantastiska ut i många år framöver. Dessutom är deras överdrag lätta att ta hand om och går att tvätta i maskin. Deras uppdrag är att hjälpa dig att göra ditt hem till en återspegling av din unika stil. Med Bemz kan du uppdatera dina möbler när du vill, utan att behöva köpa nya delar. Oavsett om du letar efter ett nytt utseende för vardagsrummet, sovrummet eller kontoret har Bemz allt du behöver. Bläddra igenom deras samling av överdrag och hitta det perfekta överdraget för dig. Luta dig sedan tillbaka och njut av ditt nya utrymme!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Bemz Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Bemz Kundservice – Företagets hemsida

På bemz.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Bemz Kundservice – E-post

E-postadressen till Bemz kundsupport är: kundservice@bemz.com.

Bemz Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Bemz Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Bemz Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Bemz Kundservice – Postadress

Bemz, Odengatan 22, 113 56 Stockholm, Sverige.

Scroll to Top