Bauhaus Kundservice: Hur du kontaktar

Bauhaus Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Bauhaus via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Om Bauhaus

Tyska Bauhaus är en enda kontaktpunkt för alla dina behov i hemmet. De har tillhandahållit produkter och tjänster sedan 1960, med tonvikt på byggnation samt VVS-installationer för bostäder, t.ex. badrum och kök. Företaget erbjuder allt du behöver för att få ut det mesta av livet i alla fall! Deras expertis sträcker sig längre än bara till gör-det-själv-projekt som att installera fönster; det finns också maskiner som hjälper till att bygga hus snabbare än någonsin tidigare utan att offra någon som helst kvalitetskontroll Bauhaus breda utbud gör det lätt att välja: om något inte finns med på listan online är det troligt att det ärtillgängliga via telefon eller e-post. Med över 15 000 anställda och 45 filialer spridda över hela Tyskland kan du vara säker på att Bauhaus levererar din beställning var du än befinner dig inom rimliga gränser. Företaget har sex olika verkstäder, bland annat en för skräddarsydda sovrumsmöbler. Bauhaus har 21 butiker i Sverige varav tre i Stockholmsområdet. Här säljer de produkter som madrasser, sängar och möbler.

Kontaktalternativ för kundservice:

Bauhaus Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

Bauhaus kundtjänst telefonnummer: 020-120-20-30. Bauhaus telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 07: 00-20: 00 Lördag-söndag: 08: 00-18: 00.

Bauhaus Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På bauhaus.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Bauhaus Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

Bauhaus kundtjänst e-postadress: [email protected].

Bauhaus Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

Kontakta Bauhaus på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Bauhaus Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Inget officiellt twitterkonto.

Bauhaus Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Bauhaus Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Enköpingsvägen 41, 177 38 Järfälla.