Banggood Kundservice – Kontaktuppgifter

Banggood Kundservice – Kontaktuppgifter. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Banggood via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Om banggood

Banggood har som mål att tillhandahålla de bästa produkterna från Kina och erbjuder ett stort utbud av varor som är både prisvärda och av högsta kvalitet. De har över 35 lager i 20 länder så du kan alltid få din beställning levererad snabbt med gratis frakt på alla beställningar över 49 dollar! Som om detta inte vore nog erbjuder de också drop-shipping-partnerskap, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att hantera lager eller ta hand om returer - de gör allt för oss och erbjuder dessutom en fantastisk kundservice - och betalningsalternativ som inkluderar kreditkortsbetalningar via PayPal samt debet- och kreditkort. Det finns uppenbarligen en enorm tillit och erfarenhet i den här branschen, och Banggood har visat att de lever upp till hypen!

Kontaktalternativ för kundservice:

Banggood Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Banggoods kundtjänst telefonnummer: 001-3235700368. Banggoods telefonsupport öppettider: 24/7.

banggood Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På banggood.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Banggood Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

E-postadressen till Banggoods kundtjänst är: [email protected].

banggood Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Banggood på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Banggood Kundservice – Kontaktuppgifter – Twitter

Banggood på deras officiella twitterkonto: klicka här

Banggood Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

Banggoods tillhandahåller kundtjänst via chatt:

Banggood Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Postadressen till Banggoods kundtjänst: Bldg.3, Xinkai Kechuang Park, No.50, Juyuan Street, Shicha Road, Baiyun Dist., Guangzhou, Guangdong, 510400 China.