Ballograf Kundservice: Hur du kontaktar

Ballograf Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Ballograf via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Ballografs Kundservice – Telefon

Ballograf är ett företag i Göteborg som tillverkar kulspetspennor. Deras mest sålda produkt, Epoca-pennan, har funnits i över 50 år och är fortfarande stark! Ballograf grundades av Eugen Spitzer som kom från Ungern som österrikisk jude där han hade flytt nazismen innan han grundade detta småskaliga företag på S:t Pauligatan 1947; producerade precis tillräckligt med förnödenheter för att klara sig fram till 1948 när de expanderade till större lokaler - och började sin resa till att bygga ett av Skandinaviens största varumärken som du kan hitta någonstans där nu. Företaget uppger att de alltid har trott på socialt ansvar, vilket har lett till att företaget är ganska stort med över 300 anställda. Under hela sin historia har de gett tillbaka till välgörenhet, både genom donationer och genom att tillverka produkter för välgörande ändamål. Epoca-kulspetspennan har till exempel gjorts till en symbol för frihet efter att Nelson Mandela släpptes fri. Ballograf har alltid varit ett familjeföretag - det är så det drivs än idag. Ägaren är Magnus Spitzer, Eugen Spitzers son, som följde i sin fars fotspår för att se till att företaget höll sig flytande efter hans död 1982 och strävade efter kvalitet och goda arbetsvillkor.

Kontaktalternativ för kundservice:

Ballograf Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

Ballografs kundtjänst telefonnummer: 031-769-14-40. Ballografs kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 30-16: 30, Lunch: 12: 00-13: 00.

Ballograf Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på ballograf.se: klicka här

Ballograf Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till Ballografs kundtjänst är: [email protected].

Ballograf Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Ballograf Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Ballograf Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Ballograf Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

Ballografs kundtjänst adress: Klangfärgsgatan 11, 426 52 Västra Frölunda.