Bahnhof Kundservice

Bahnhof Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Bahnhof via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Kontakt Bahnhofs Kundservice – Kundcenter

Bahnhof är en svensk internetleverantör av bredbandstjänster, inklusive IP-telefoni och TV. På företagsmarknaden driver de också datacenter som upprätthåller servrar som kontinuerligt är anslutna till internet via deras Spotlight-noterade bolag BAHN-B (Spotlight).

Antalet privatkunder uppgår för närvarande till över 250 000 - främst tack vare öppna stadsnät där människor kan köpa tillgång utan långvariga kontrakt eller avgifter om det finns ett avtal mellan de båda inblandade parterna; detta innebär att du inte behöver någon egen nätverkshårdvara!De är nu ett av Skandinaviens största bredbandsföretag.

Bahnhof är också känt för sitt starka stöd för yttrandefriheten, inte bara som kommersiellt företag utan också som leverantör av internetleverantörer. Detta har många gånger lett till konflikter med myndigheter, polis och rättsväsende på grund av krav som har ställts på att ta bort innehåll från derasservrar och för att tillhandahålla information om sina kunder.

Bahnhof har också alltid kämpat mot censur och för nätneutralitet, vilket är anledningen till att de har tilldelats flera priser, t.ex. 2006 års upplaga av "Grimme Online Award" (tillsammans med Com Hem, ett annat företag på Spotlight-listan). Detta pris hedrar företag som arbetar för friheten tilltillgång till innehåll och ny teknisk utveckling.

Kontaktalternativ för kundservice:

Bahnhof Kundservice – Telefon

Bahnhofs kundtjänst telefonnummer: 010-510-00-00. Bahnhofs kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-19: 00 Lördag-söndag: 10: 00-14: 00.

Bahnhof Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på bahnhof.se: besök hemsidan. klicka här

Bahnhof Kundservice – E-post

E-postadressen till Bahnhofs kundsupport är: [email protected].

Bahnhof Kundservice – Facebook

Bahnhof kundtjänst facebook länk: klicka här

Bahnhof Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Bahnhof Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Bahnhof Kundservice – Postadress

Postadressen till Bahnhofs kundservice: Bahnhof AB Box 7702 103 95 Stockholm.