Babyland Kundservice

Babyland Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Babyland via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Kontakt Babylands Kundservice – Kundcenter

Babyland tror att lycka är nyckeln till ett barns hälsosamma utveckling och vi strävar efter det bästa inom säkerhet, kvalitet på produkten/tjänsten som erbjuds samt kundvård. Företaget grundades 1959 och följde denna övertygelse när de öppnade sin första butik på Hornsgatan utanför Stockholms centralplanområde som endast sålde barnvagnar - inga bilar var tillåtna utanför! Numera finns det två butiker kvar. Den första ligger på Frederiksbergsgatan och fokuserar på barnvagnar, vagnar och bilbarnstolar. Den andra butiken ligger på Malmskillnadsgatan utanför Stockholms centrala planområde, där fanns tidigare huvudkontoret, men nu har den förvandlats till en outlet med mycket second hand-material för barn. Historien om hur allt började berättas i en bok skriven av Inga Bolinder, företagets grundare. Den publicerades 1988 och såldes slut på ett par veckor. För några år sedan fick vi tag på några exemplar från ett antikvariat som inte hade blivit lästa. Titeln är "Innovation och integration: en handelsägd familjeföretagsekonomisk analys av Babyland AB" (Innovation and integration: a family business economical analysis of Babyland Ltd), Stockholms universitet, Stockholm 1989.

Kontaktalternativ för kundservice:

Babyland Kundservice – Telefon

Babylands kundtjänst telefonnummer: 08-555-912-00. Babylands kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-12: 00 och 13: 00-16: 00.

Babyland Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på babyland.se: klicka här

Babyland Kundservice – E-post

E-postadressen till Babylands kundservice är: [email protected].

Babyland Kundservice – Facebook

Babyland officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Babyland Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Babyland Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Babyland Kundservice – Postadress

Babyland kundtjänst adress: Karlbergsvägen 40, 113 27 Stockholm.