Axfood Kundservice

Axfood Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Axfood via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Kontakt Axfoods Kundservice – Kundcenter

Axfood är det största börsnoterade företaget i sin bransch med verksamhet i hela Skandinavien. Den nordiska dagligvarumarknaden har vuxit i snabb takt under de senaste åren och Ax Foods innehav gör det möjligt för Ax Foods att framgångsrikt konkurrera med andra varumärken om kundernas korgar både på butikshyllorna och via onlineförsäljningskanaler som Mat föraktar Hemköp-ägda butiker eller Willys-filialer som mestadels ligger utanför storstäderna, men som ändå är lätta att nå för många människor som bor där. Saluhallen, City Gross och ICA Supermarkets är andra populära stora livsmedelskedjor som är verksamma i Sverige.

Axfood är ett av de största företagen på sin marknad, men det finns flera större aktörer inom den svenska livsmedelsdistributionssektorn. Några exempel på större konkurrenter är Coop Norge (en del av Coop Norden AB)och ICA AB. Det finns en stor chans att människor som bor i Norden har handlat hos någon av Axfoods konkurrenter, men på grund av sin storlek har Axfood vissa fördelar jämfört med några av dessa företag, vilket kommer att diskuteras senare. Kort sagt är Axfood inte lika stort som Coop Norge eller ICA AB, men ändå tillräckligt stor för att klara sig i konkurrensen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Axfood Kundservice – Telefon

Axfoods kundtjänst telefonnummer: 0771-87-67-70. Axfoods kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 9: 00-15: 00.

Axfood Kundservice – Företagets hemsida

På axfood.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Axfood Kundservice – E-post

E-postadressen till Axfoods kundsupport är: [email protected].

Axfood Kundservice – Facebook

Axfoods kundtjänst facebook länk: klicka här

Axfood Kundservice – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Axfood Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Axfood Kundservice – Postadress

Axfoods kundtjänst adress: Axfood Sverige AB, Konsumentkontakt, 107 69 Stockholm.