Avanza Kundservice

Avanza Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Avanza via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Avanzas Kundsupport – Telefon

Avanza är en svensk bank som grundades 1999 för att erbjuda digital aktiehandel för privatpersoner till konkurrenskraftiga priser. Deras verksamhet sker främst via deras hemsida och appar med över 1 miljon kunder 2017 . I koncernen ingår även de helägda dotterbolagen Avanza Bank (verksam sedan 2012), Försäkringsaktiebolaget Avanza Pension (realiserad 2005) och Placera Media Stockholm AB, som producerar medieinnehåll som är specifikt riktat till finansiella rådgivningsföretag som försäkringsbolag eller investeringsportföljer och som kan ses online på olika plattformar, bland annat på Facebooks Instagram Stories.

Avanza är för närvarande den snabbast växande banken i Sverige - främst tack vare sitt ansvar för att bygga upp kundernas förtroende, vilket har varit en av deras huvudstrategier sedan starten.

2017 tilldelades Avanza det svenska priset för hållbart företagande av FI och ETT. Priset är ett resultat av ett särskilt fokus på en miljöstrategi som gör det möjligt för kunderna att se vart deras pengar går när de gör affärer med Avanza. Detta särskilda fokus har också lett till att banken har fått flera andra utmärkelser under de senaste åren.

Kontaktalternativ för kundservice:

Avanza Kundservice – Telefon

Avanzas kundtjänst telefonnummer: 08-562-250-00. Avanzas telefonsupport öppettider: Måndag-torsdag: 08: 30-20: 00 Fredag: 08: 30-17: 30.

Avanza Kundservice – Företagets hemsida

På avanza.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Avanza Kundservice – E-post

Avanzas kundtjänst e-postadress: [email protected].

Avanza Kundservice – Facebook

Avanza officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Avanza Kundservice – Twitter

Avanza på deras officiella twitterkonto: klicka här

Avanza Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Avanza Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Regeringsgatan 103, 111 39 Stockholm.