ATG Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med ATG Kundtjänst – Kontaktuppgifter. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta ATG Kundtjänst – Kontaktuppgifter. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om ATG

ATG är ett företag som erbjuder vadslagning och spel på hästar. Företaget grundades 1974 och har sedan dess varit helt ägt av travsporten och vinsterna går tillbaka till deras egen Trotty Cup-tävling där de belönar dem som utmärker sig åtminstone delvis baserat på prestationskonst som målning eller låtskrivande istället - ett initiativ som startades för fem år sedan och som för närvarande har över 1 000 deltagare från hela Europa! ATG:s spel är etablerade hos 2000 återförsäljare i hela Sverige - varje besök ger cirka 20 000 lopp som körs 364 dagar per år, vilket resulterar i cirka 2 miljoner besök varje år från kunderna.ATG erbjuder en onlinetjänst som används av mer än 500 000 personer varje månad, vilket gör det till Sveriges största spelbolag på nätet. Webbplatsen har funnits tillgänglig på engelska sedan 2001. ATG har varit inblandat i flera kontroverser. År 2006 avslöjades det att företaget hade drivit ett hemligt projekt kallat "Project M" som syftade till att öka vinsterna genom att manipulera oddsen för vadslagning. Detta ledde till en utredning av den svenska myndigheten för ekonomisk brottslighet men inga åtal har någonsin väckts. År 2012 anklagades ATG för att vara delaktig i penningtvätt efter att det avslöjats att några av dess anställda hade tagit emot spel från kända brottslingar. Företaget bötfälldes med 5 miljoner kronor (ca 730 000 USD) av den svenska spelmyndigheten för att ha misslyckats med att övervaka sina anställda på ett korrekt sätt.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

ATG Kundtjänst – Telefon

ATGs kundtjänst telefonnummer: 08-620-07-00. ATGs kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 07: 00-23: 00 Lördag-söndag: 07: 30-22: 00.

ATG Kundtjänst – Företagets hemsida

På atg.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

ATG Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: kundservice@atg.se.

ATG Kundtjänst – Facebook

ATG på deras officiella Facebook-sida: klicka här

ATG Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via Twitterkonto: klicka här

ATG Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

ATG Kundtjänst – Postadress

Travbaneplan 10, Bromma.

Scroll to Top