Arbetsförmedlingen Kundservice – Kontaktuppgifter

Arbetsförmedlingen Kundservice – Kontaktuppgifter. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Arbetsförmedlingen via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Arbetsförmedlingens Kundservice – Telefon

Arbetsförmedlingen är ett organ som försöker hjälpa människor att hitta jobb och bli mer anställningsbara. Detta sker genom tre huvudprogram: att matcha arbetsgivare med arbetssökande, hjälpa de arbetssökande att snabbt få anställning genom att tillhandahålla resurser som utbildningskurser eller vägledning i fråga om CV, fungera som en plats dit du kan vända dig om dina färdigheter behövs men du inte är anställd för närvarande (tänk på tillfällig bemanning), ge prioriterad tillgång till långtidsarbetslösa personer i behov av stöd så att de inte försvinner från radarn innan de får stöd från de vanliga arbetslöshetsförsäkringssystemen. Arbetsförmedlingen har 10 000 anställda plus 5 000 underleverantörer (som samarbetar med byrån för att tillhandahålla utbildning, t.ex.) Jobben är mestadels fördelade på 50 arbetsförmedlingar som täcker hela Sverige.

Kontaktalternativ för kundservice:

Arbetsförmedlingen Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret till Arbetsförmedlingens kundtjänst är: 0771-60-00-00. Arbetsförmedlingens telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-16: 00.

Arbetsförmedlingen Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På arbetsformedlingen.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Arbetsförmedlingen Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

Arbetsförmedlingens kundtjänst e-postadress: [email protected].

Arbetsförmedlingen Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Kontakta Arbetsförmedlingen på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Arbetsförmedlingen Kundservice – Kontaktuppgifter – Twitter

– Arbetsförmedlingen kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Arbetsförmedlingen Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Arbetsförmedlingen Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Arbetsförmedlingen kundtjänst adress: Elektrogatan 4 i Solna.